Wekend cu rezultate slabe pentru prim-divizionarele din Timis

volei-timisoara

volei-timisoara

Sfarsitul de saptamana nu a fost de bun augur pentru prim-divizionarele din judetul Timis, toate pierzand pe linie. Balul infrangerilor a fost inceput de handbalistii de la Poli, care ce au luat pe mere din victoria de la Steaua, au dat pe pere pe esecul cu HCM Constanta.

Alb-violetii veneau dupa doua victorii la rand si aveau nevoie neparata de succes contra campioanei pentru a mai spera la play-off. S-a incheiat 28-30 intr-un meci jucat la Resita, dar considerat pe terenul Timisoarei, deoarece sala Constantin Jude a fost ocupata cu Openul de badminton.

Nici BC Timisoara nu a putut mai mult. Invinsi marti in ultimul minut la Cluj, „Leii din Banat” au pierdut tot in ultimul minut si la Ploiesti, sambata, 67-71. In schimb, Timba a pierdut la scor la Tg. Mures, 82-113 si ramane pe penultimul loc al primei ligi de baschet masculin.

In fine, voleibalistele de la CSM Lugoj au fost invinse acasa de CSM Targoviste, 0-3 in ultima etapa a sezonului regulat. A fost o infrangere dulce, deoarece lugojnecele au reusit calificarea in play-off, de pe locul 8.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here