Polițiștii locali au descins din nou în acest weekend în zona Pieței Flavia. Scopul acestor acțiuni repetate este acela de a asana perimetrul de persoanele reclamate de cetățeni deoarece umplu trotuarele cu tot felul de obiecte second-hand, împiedicând circulația pietonilor care se deplasează spre piață și creează un aspect inestetic zonei, existând zeci de sesizări pe această linie.

Astfel, în cele două zile, polițiștii locali au acționat încă de la primele ore ale dimineții, depistând un număr de 28 de comercianți care, deși au posibilitatea să-și vândă obiectele în piață, le expun pe trotuar. Cei în cauză au fost sancționați cu amenzi de până la 250 lei fiecare, iar bunurile au fost confiscate. Este vorba despre obiecte uzate precum îmbrăcăminte, încălțăminte, cărți, electronice și electrocasnice etc.

În cursul săptămânii, miercuri, polițiștii locali au mai ridicat în vederea confiscării tot din zona respectivă 106 articole din aceleași categorii de la alți comercianți de ocazie.

Poliția Locală atrage atenția comercianților care își expun spre vânzare mărfurile să respecte legislația în vigoare și să folosească zonele destinate acestui tip de comerț, acțiunile în zona respectivă continuând și în perioada următoare.

Articolul precedentConsiliul Județean asfaltează drumul dintre Săcălaz și Dudeștii Noi! Se conturează minicentura Timișoarei
Articolul următorGheorghe Ciuhandu, condamnat în dosarul Poli! Sentința e definitivă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.