Zeci de oameni evacuaţii în plină noapte, în urma unui incendiu!

Alarma s-a dat nnaptea trecută, la Reşiţa. Prin 112 a fost anunţat un incendiu ce a izbucnit într-un apartament la etajul şase al unui bloc.

Azi noapte, în jurul orei 01:15, în urma unui apel primit prin SNUAU 112, două echipaje ale Detașamentului de Pompieri Reșița s-au deplasat de urgență pe str. Tineretului din Reșița, unde a izbucnit un incendiu, la etajul 6 al unui bloc de locuințe. Incendiul se manifesta cu flacără în 2 încăperi ale locuinței și a distrus mobilier și materiale textile în valoare estimată la 1500 lei”, spun cei de la ISU Caraş-Severin.

Aproximativ 30 de persoane, din apartamentele de la etajele inferioare și superioare, au fost evacuate, iar proprietarul locuinței a fost transportat la spital de un echipaj al Serviciului Județean de Ambulanță, în urma intoxicării cu monoxid de carbon.

În câteva minute de la momentul sosirii la locul intervenției, incendiul a fost localizat și s-a împiedicat propagarea la apartamentele vecine, valoarea bunurilor salvate ridicându-se la 100.000 lei.

Incendiul se pare că a izbucnit în urma folosirii intenționate a unei surse de aprindere, la fața locului deplasându-se și 3 echipaje ale Poliției și un echipaj al Jandarmeriei.

 

(foto: arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here