Zeci de parfumuri contrafăcute și pachete de țigări fără timbru confiscate din Piața Nouă

tigari confiscate

Mai multe parfumuri contrafăcute și pachete de țigări fără timbru au fost confiscate de jandarmii timișoreni. Aceștia au desfăsurat ieri o acţiune punctuală în piaţa Nouă din Timişoara, pe linia combaterii comerţului ilegal cu produse contrafăcute şi de contrabandă.

Astfel, jandarmii au observat o femeie în vârstă de 62 de ani care la vederea jandarmilor, a încercat să ascundă o sacoşă voluminoasă. Trecând la controlul bagajului, jandarmii timişoreni au constatat că femeia avea peste 80 de pachete de ţigări marcate cu timbru necorespunzător. Aceasta a fost condusă la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, unde i-au fost întocmite actele de sesizare pentru săvârşirea infracţiunii de deţinere de produse de contrabandă.

În cursul aceleiaşi acţiuni, jandarmii au depistat un bărbat în vârstă de 32 de ani care oferea spre vânzare 13 parfumuri, inscripţionate cu diferite mărci, susceptibile de a fi contrafăcute. Țigările şi parfumurile contrafăcute au fost ridicate în vederea confiscării.

Bărbatul s-a ales cu dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de punere în circulaţie a unui produs purtând o marcă identică sau similară cu o marcă înregistrată.

parfumuri contrafacute

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here