Datorită lucrărilor de modernizare, dar şi a problemelor din reţeaua primară, multe străzi din Timişoara rămân joi fără apă caldă şi rece, dar şi fără căldură.

„În vederea finalizării de lucrări aferente proiectului „Retehnologizarea sistemului centralizat de termoficare din Municipiul Timișoara în vederea conformării la normele de protecția mediului privind emisiile poluante în aer și pentru creșterea eficienței în alimentarea cu căldură urbană, Etapa II” și pentru trecerea la noua rețea reabilitată, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea încălzirii la PT Păltiniș, joi, 17 februarie, între orele 8-16. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: Sorin Titel, Victor Babeș, Protop. George Dragomir, B-dul Mihai Viteazu, Sfânta Rozalia, P-ța Bălcescu, Ghirlandei, Izvorului, Feldioara, Independenței, C. Porumbescu și 1 Decembrie. Vă informăm că nerespectarea orelor de începere și finalizare a lucrărilor cade direct în sarcina prestatorului.

Ca urmare a unor lucrări efectuate de E-Distribuție Banat la rețeaua de medie tensiune, care vor genera opriri în alimentarea cu energie electrică, suntem nevoiţi să întrerupem furnizarea apei calde, a celei reci hidrofor și a căldurii la PT 22, tot în ziua de joi, 17 februarie 2022, între orele 9-17. Vor fi afectați consumatorii arondați străzilor: C-tin Brâncuși, Martir S.Iordan, Take Ionescu, Zurobara, P-ța I.C Bratianu.

Totodată, în vederea unei intervenții la rețeaua primară, suntem nevoiți să întrerupem furnizarea apei calde și a încălzirii la PT Vulturilor, tot în ziua de joi, 17 februarie 2022, între orele 9-14. Vor fi afectați consumatorii care locuiesc în imobilele arondate străzilor: Banatul, Bran, Clabucet, Gorunului, Pogonici, Prahova, Aleea Smeurișului, Transilvania, Vlasiei, Vulturilor

Avertizăm consumatorii că, la finalizarea lucrărilor, poate apărea fenomenul de turbiditate pentru o scurtă perioadă, fapt pentru care recomandăm evitarea folosirii apei în scopuri menajere, până la limpezirea ei”, se arată într-un comunicat Colterm.

Articolul precedentNeatenţia costă! Dosar penal după un accident cu victimă ce putea fi evitat
Articolul următorCrimă în Banat! Victima a fost abanondată în câmp, iar crimnalul s-a predat

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.