furt tramvai

ATENȚIE! Autobuzele, tramvaiele şi troleibuzele din Timișoara s-au umplut de hoți de buzunare! Aceștia lucrează de multe ori în familie, cu copiii, iubitele sau alături de un prieten.

Au profitat de aglomerația din mijloacele de transport în comun și de neatenția călătorilor. Două adolescente sunt suspectate de jandarmii timișoreni pentru furtul unu portofel. Totul s-a petrecut în seara de 1 Decembrie, în tramvaiul nr. 8, care mergea spre Gara de Nord din Timişoara, unde un grup de hoţi din buzunare au sustras unei persoane portofelul în care a declarat că avea suma de 400 lei. „La coborârea din mijlocul de transport, persoana păgubită a realizat că i-a fost sustras portofelul şi împreună cu doi prieteni care o însoţeau i-a abordat pe cei care au sustras banii cerându-le să înapoieze portofelul, hoţii au devenind recalcitranţi totul degenerând într-un scandal, după care au rupt-o la fugă„, transmit reprezentanții Grupării Mobile a Jandarmeriei Timișoara.

Sosiţi la faţa locului, în baza semnalmentelor primite, jandarmii au verificat zona imediat apropiată reuşind în scurt timp să identifice două fete, ambele în vârstă de 26, fiind recunoscute de persoana păgubită.

Hoațele s-au ales cu dosar penal privind săvârşirea infracţiunilor de furt calificat, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Acestea au fost predate organelor competente pentru continuarea cercetărilor.

Oamenii legii atrag atenția asupra călătorilor și îi sfătuiesc să evite folosirea telefonului mobil şi a echipamentelor audio-video; să nu poarte portofelul cu bani şi acte în buzunarul de la spate al pantalonilor sau în compartimentele exterioare ale genţilor şi ale rucsacurilor; sa nu poarte la vedere bijuterii de valoare.

Articolul precedentAngajări la Spitalul Județean. Vezi ce posturi sunt scoase la concurs
Articolul următorFără apă caldă în zona Prințul Turcesc

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.