fara autorizatie functionare

Caz incredibil la Timișoara! Un comerciant de langoși a fost amendat de 210 ori pentru lipsă de autorizație de funcționare. Polițiștii locali din cadrul Serviciului Inspecție Comercială au efectuat în aceste zile verificări pe strada Romulus unde, la intersecția cu strada Groșoreanu, s-a constatat că este amplasată o rulotă din care se vindeau langoși.

Cum existau date că nu există autorizație pentru desfășurarea acestei activități în zona respectivă, s-a trecut la legitimarea proprietarului rulotei care însă, la observarea echipajului, a părăsit locația. Potrivit oamenilor legii, comerciantul nu deține niciun fel de documente legale și a fost sancționat doar anul acesta de 210 ori. “Aceștia vând diverse produse, precum mere glazurate, vată de zahăr, langosi și altele în special în zonele frecventate de copii, cum sunt Parcul Copiilor și unități de învățământ”, transmite Dana Seracin, purtătorul de cuvânt al Poliției Locale Timiș.

Polițiștii locali au înaintat adrese pentru luarea măsurilor legale și către Direcția de Sănătate Publică, Direcția Sanitar-Veterinară, Inspectoratul Teritorial de Muncă, Inspectoratul Județean de Poliția Timiș, Oficiul Județean pentru Protecția Consumatorului.

comerciant fara autorizatie

Articolul precedentOrdinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiș își mărește echipa. Vezi ce posturi scoate la concurs
Articolul următorAcțiuni în cadrul Târgului de Crăciun de la Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.