angajari

Ordinul Arhitecților din România Filiala Teritorială Timiș scoate la concurs două posturi. Este vorba despre SECRETAR și COORDONATOR programe și proiecte culturale și editoriale.

Candidații trebuie să întrunească anumite condiții. Astfel, aceștia trebuie să fie profesioniști,conștiincioși, eficienți în termenele stabilite în sarcinile de serviciu. Poate participa la concursul pentru ocuparea postului orice persoană care are cetățenia română; cunoaște bine limba română, scris și vorbit; are vârsta minimă reglementată de prevederile legale; are capacitate deplină de exercițiu; fără antecedente penale. În plus, e foarte important să aibă studii superioare umaniste, de artă sau arhitectură de lungă durată, vechimea în muncă minimum 2 ani; minimum 2 ani experiență în managementul și implementarea de programe/proiecte culturale, cunoștiințe avansate de operare pe calculator, procesare de text și tabelar (Microsoft Office sau similar), editare și grafică;

Documentele necesare sunt: cerere înscriere concurs; scrisoare de intenție; copie act de identitate; copie acte studii și ale altor acte care atestă efectuarea de specializări, copiile documentelor care atestă îndeplinirea condițiilor specifice solicitate; CV narativ; adeverință care să ateste vechimea în muncă sau copie după carnetului de muncă conformă cu originalul; cazier judiciar sau o declarație pe propria răspundere că nu are antecedente penale care să-l facă incompatibil cu funcția pentru care candidează.

Termenul limită de depunere a dosarelor este 16 decembrie, 2015, ora 16 , la sediul OAR situat pe str. Ep. Augustin Pacha nr.8, et.1. Dosarele se pot trimite și în format PDF la adresa de e-mail: secretariat@oartimis.ro

Concursul va avea loc la sediul OAR, în perioada 21 – 29 ianuarie 2016, iar ora va fi comunicată odată cu afișarea rezultatelor în urma selecției dosarelor (proba scrisă). Tipul probelor de concurs: probă scrisă (selecției dosare), interviu (ora interviului va fi comunicată odată cu afișarea rezultatelor la proba scrisă).

(Foto: www.stirileprotv.ro)

Articolul precedentVIDEO: Lucrările de reabilitare a Parcului Justiției din Timișoara prind contur
Articolul următorComerciant de langoși amendat de 210 ori într-un an

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.