IOAN GOIA- director RATT-

Anchetă penală la RATT! Regia este supusă unei anchete, după ce s-a descoperit că a sponsorizat o parohie ortodoxă, două ONG-uri și două sindicate.Totul, în valoare de 100.000 de lei.

Mai exact, RATT a dat bani Parohiei Ortodoxe din zona Tipografilor – 71.000 de lei în perioada 2012 – 2014, a sponsorizat cu 9.000 de lei Asociația “Prietenul meu Gabriel”, în anul 2012, dar și Sindicatul Transporturilor Timișoara cu 8.400 de lei, și a dat 2.400 de lei firmei Sindicatul Tepotrans Timișoara. În plus, Casa de Cultură a municipiului Timișoara a primit 2.000 de lei de la RATT, iar Asociația “Sfântul Nectarie” din Cluj, respectiv Centrul de Îngrijire Paleativă a primit 10.000 de lei.

Inspectoratul Județean de Poliție Timiș le-a solicitat consilierilor locali să spună baza legală în care s-au făcut sponsorizările.

Primarul Nicolae Robu i-a interzis șefului RATT, Ioan Goia, sponsorizările oferite de Regie.“Serviciul Juridic trebuie să se pronunțe asupra legalității sponsorizărilor, dar în privința oportunității de sponsorizare vă rog să nu mai luați astfel de decizii. Vă rog să nu mai faceți sponsorizări de acest tip, nici la parohia nu știu care, nici la asociații. Știu că mi-ați arătat suportul legal pe care vă bazați, dar vedeți că de acolo se naște o anchetă și doar printr-o judecată se va stabili cum rămâne”, i-a spus edilul directorului RATT.

Articolul precedentISU Banat prezent si la Giroc
Articolul următorVIDEO: Accident în Calea Șagului! Un taximetrist și clienta sa au ajuns la spital

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.