Gata cu gropile! Drumul spre Mănăstirea Partoș a fost inaugurat

reabilitare drum Banloc- Partos

Vești bune pentru șoferii care circulă pe drumul județean Banloc-Partoș. Șoseaua a fost în sfârșit reabilitată, după trei luni de lucrări intense. Astfel că de acum șoferii nu vor mai da în gropile din asfalt.

Drumul din comuna Banloc spre Mănăstirea Partoş a fost reabilitat pe o portiune de 5,7 km. Inaugurarea a avut loc astazi in prezenta autoritatile judetene.  “Realizarea acestui drum are şi o semnificaţie religioasă pentru ceea ce înseamnă Timiş şi Banat(…) Eu mă bucur că am reușit să facem acest drum şi sigur că vom fi foarte atenţi la ceea ce se va face în continuare şi vom reuşi să rezolvăm câteva probleme de suflet pentru ceea ce înseamnă Banat”, a precizat Titu Bojin, șeful Consiliului Județean Timiș.

La recepția lucrărilor a fost prezent și mitropolitul Banatului, IPS Ioan Selejan. Acesta le-a sugerat reprezentanților CJ Timiș să reabiliteze și portiunea de 2,5 kilometri de drum spre Serbia. “Este o binecuvântare a Sfântului. El s-a rugat la Dumnezeu ca să se facă această cărare, că să spun așa, asfaltată, pentru că mai mulți credincioșii iubitori de Dumnezeu, de neam și de țara să poată veni aici. De asemenea, venind pe acest drum am constatat că suntem foarte aproape de graniță, numai 2,5 kilometri. Dincolo de graniță sunt frații noștri români și am lansat această idee astăzi și domnului primar și domnului președinte al Consiliului Județean să facem tot ce este posibil să întindem această mână caldă către frații noștri români din Serbia”, a spus IPS Ioan Selejan, mitropolitul Banatului.

Întreaga investiție este estimată la 7,75 milioane de lei, bani proveniti din bugetul  C.J. Timiș și din fonduri guvern derulate prin Programul Național de Dezvoltare Locală.

2 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here