Maternitatea Odobescu echipată cu aparatură de ultimă generație

ambulatoriu ginecologie

Ambulatoriul de obstetrică şi ginecologie a Spitalului Municipal a fost reabilitat. Proiectul a presupus amenajarea unui ambulatoriu pentru spital complet funcțional. Este vorba despre o suprafaţă totală utilă de 612 mp, acoperind atât parterul cât şi demisolul cu un număr de 14 cabinete, respectiv 1 cabinet obstetrică, 1 cabinet neonatologie, 4 cabinete obstetrică – ginecologie, 8 cabinete ginecologie şi spaţii anexe, inclusiv cameră de sterilizare şi sală de tratamente.

Potrivit conducerii spitalului, din cele 14 cabinete propuse, 7 cabinete au fost reabilitate, urmând a fi  modernizate prin echipare şi dotare cu mobilier şi echipamente medicale de ultimă generaţie, iar 7 cabinete au fost nou amenajate, rezultând din recompartimentări ale spațiilor existente urmând la rândul lor a fi echipate şi dotate corespunzător. Din grupurile sanitare destinate pentru pacienţi, 1 grup sanitar este amenajat pentru persoanele cu dizabilităţi fizice şi 1 grup sanitar este amenajat pentru copii.

Ambulatoriul de specialitate a fost dotat și cu aparatură de ultimă generație în valoare de 6.300 de lei. În total, la Maternitatea Odobescu s-au investit 9,9 milioane de lei, dintre care 9,7 milioane de lei fonduri europene.

Implementarea proiectului a fost asigurată de Echipa de Implementare a Proiectului structură constituită la nivelul Municipiului Timişoara, în colaborare cu Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice – Autoritatea de Management pentru POR şi ADR Vest – Organismul Intermediar pentru POR în Regiunea de Vest.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.