Spitalul Județean funcționează în parametrii normali. Ce meniu de Crăciun le-a pregătit pacienților

spital judetean

La Spitalul Județean din Timișoara în aceste zile bolnavii fără restricții alimentare vor avea un meniu specific de sărbători. În prima zi de Crăciun aceștia vor primi la micul dejun caltabos și tobă.

La prânz se vor înfrupta din samale și cozonac. ”Doar pentru acești pacienți care nu au contraindicații la aceste feluri de mâncare. Dacă nu au regim special și pot să consume, fără doar și poate, având în vedere sărbătoarea Crăciunului, se va introduce în meniu”, spune managerul Spitalului Județean, Marius Craina.

meniu Craciun spital

Chiar dacă sunt sărbători, activitatea medicală se desfășoară în condiții normale. Potrivit conducerii unității spitalicești, în afară de internările de urgență medicale și chirurgicale nu se prea fac internări în preajma Crăciunului sau a Revelionului. Decât acelea care nu justifică amânare.”De exemplu, nu vin pacienții să se opereze de fibrom. Așteaptă până după 5-7 ianuarie, doar dacă este urgență și sângerează, atunci e altceva. Spitalul funcționează în parametrii normali. Este asigurată activitatea medicală 24/24 h. Spitalul este aprovizionat cu medicamente și materiale sanitare”, completează Marius Craina.

meniu pacienti

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here