Dosar penal pentru un bărbat prins cu un autovehicul furat din Franța

autoturism furat Franta

Autoturism furat din străinătate descoperit la vama Cenad. Un bărbat din Timiș s-a ales cu dosar penal după ce a fost depistat la graniță conducând un autoturism marca Opel Astra, ce figura în bazele de date ca fiind furat din Franţa.

autoturism furat

Totul s-a întâmplat ieri seară, când bărbatul în vârstă de 67 ani, domiciliat pe raza judeţului Timiş, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră. În urma verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că autoturismul în cauză figurează în bazele de date, ca fiind furat, alertă introdusă de autorităţile din Franţa, în data de 30.11.2015.

Bărbatul le-a declarat acestora că autoturismul a fost achiziționat de fiica sa, în urma cu 15 zile, de la un cetăţean român, cu suma de 2.000 euro şi nu avea cunoştinţă despre problemele semnalate.

Individul s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt. Autoturismul în valoare de aproximativ 2000 euro a fost indisponibilizat la sediul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare, până la finalizarea cercetărilor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here