Șeful Poliției Gătaia trimis în judecată pentru omor

sef politie gataia

Comisarul Daniel Ion Disagă a fost trimis în judecată de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Timiș. Șeful Poliției Gătaia este acuzat că a omorât un bărbat chiar în sediul instituției.

Vă reamintim, totul s-a petrecut pe 9 august 2014. Potrivit reprezentanților IPJ, în timp ce se afla în Biroul de investigaţii criminale din sediul Poliţiei Gătaia, comisarul Daniel Ion Disagă “i-a aplicat victimei aflată sub influenţa alcoolului o lovitură de pumn în zona bărbiei, lovitură în urma căreia s-a dezechilibrat şi a căzut apoi pe podea, iar în cădere s-a lovit cu capul de mobilierul din zonă, precum şi de parchetul laminat de pe jos, suferind în acest mod un traumatism cranio-cerebral închis soldat cu hemoragie cerebrală, leziuni traumatice ce au condus apoi, în scurt timp, la decesul acesteia”.

Anchetatorii au avut suspiciuni cu privire la moartea bărbatului, iar dosarul a fost instrumentat de procurorii de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Timiș în colaborare Serviciul de Inspecție și Protecție Internă Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here