Autoturism „blindat” cu ţigări depistat la Frontiera Porţile de Fier I

captura tigari frontiera

Captură la Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I. Peste nouă sute de pachete de țigări cu timbru fiscal sârbesc au fost confiscate ieri.

Acestea au fost descoperite în rezervorul, portierele şi sub bancheta unui autoturism. În ziua de 06.01.2016, ora 20.45, în Punctul de Trecere a Frontierei Porţile de Fier I, s-a prezentat pentru a intra în România o femeie în vârstă de 33 de ani, din judeţul Mehedinţi. “În baza unor date şi informaţii şi observând starea de agitaţie a conducătoarei autoturismului, poliţiştii de frontieră au solicitat lucrătorilor vamali efectuarea unui control amănunţit al autoturismului. În urma controlului efectuat asupra autovehiculului, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi inspectori vamali a descoperit ascunsă în portierele autoturismului, în rezervorul auto şi sub bancheta din spate a acestuia cantitatea de 926 de pachete cu ţigări mărcile Winston, Pall Mall, Viceroy şi Marble“, transmit reprezentanții Poliției de Frontieră Mehedinți.

captura tigari

Potrivit polițiștilor, femeia nu a declarat cantitatea de ţigări, încercând să o sustragă de la control. Întreaga cantitate de ţigări în valoare de 11.112 lei a fost confiscată de Biroul Vamal Porţile de Fier I.

Tânăra s-a ales cu dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de contrabandă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.