Zeci de mii se semnături în Timiș împotriva căsătoriilor între homosexuali

strangere-de-semnaturiNumăr impresionant de semnături în Timiș împotriva căsătoriilor între homosexuali după apelul mitropolitul Banatului. Campania de strângere de semnături pentru modificarea Constituției astfel încât să fie prevederi clare cu privire la împiedicarea căsătoriilor dintre persoane de același sex, este dusă în cele mai mici detalii.

Aceasta a fost anunțată în slujba de Crăciun de către Mitropolitul Banatului. În acțiune sunt implicate toate cultele religioase. Mitropolitul Banatului, ÎPS, Ioan Selejan, a anunțat că în Timiș s-au adunat până în prezent 40.000 de semnături.

Astfel, se doreşte să se specifice clar că familia este formată din bărbat şi femeie. Totul ca reacţie la faptul că, în tot mai multe ţări europene, au fost recunoscute familiile formate din persoane de acelaşi sex. La Catedrala Mitropolitană, dar şi în alte biserici din ţară, voluntarii îi încurajează pe credincioşi să semneze pentru modificarea Constituţiei. “Aceasta este tradiţia noastră creştină şi nu numai. Noi cei ce credem în Dumnezeu, aşa am învăţat şi aşa scrie şi în Sfânta Scriptură şi dorim ca neamul nostru românesc să rămână după tradiţia milenară şi strămoşească a părinţilor, a moşilor şi a strămoşilor noştri”, a spus ÎPS, Ioan Selejan.

Raportările cu privire la numărul de semnături strânse se fac săptămânal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here