Zeci de persoane fără adăpost au fost salvate de frig

112-pompieri

Zeci de persoane fără adăpost au fost salvate de frig de pompierii timişeni în prima săptămână din an. Reprezentanții ISU Banat au demarat o campanie prin care le solicită cetățenilor implicare pentru salvarea oamenilor străzii.

Astfel, 27 de persoane au fost salvate și duse fie în adăposturi, fie la unităţile de primiri urgenţe din Timişoara şi Lugoj. Persoanele care au fost transportate la adăposturi nu prezentau probleme medicale, iar cele care au fost transportate la UPU acuzau stări de hipotermie, dureri abdominale, cefalee sau diverse simptome care necesitau investigaţii suplimentare. “Alături de Instituția Prefectului, IPJ Timis, IJJ Timis, Gruparea Mobilă, Poliția Locală, Serviciul de Ambulantă Județean, implicate în acest proiect dorim să mulțumim cetățenilor pentru ajutorul acordat. În continuare să nu uităm că nimeni nu trebuie lăsat în frig, iar dacă observați o persoană aflată în aceasta situație sunați la 112”, sustine conducerea ISU Banat.

Reprezentanţii ISU Banat fac apel la cetăţeni să nu lase pe nimeni pe străzi peste noapte şi să sune la 112 dacă observă persoane aflate în această situaţie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here