Prins după ce a spart un autoturism și a plecat cu mai multe bunuri

spargere auto

A fost prins imediat după ce a spart un autoturism. Vorbim despre un tânăr de 21 de ani, bănuit de polițiști de furtul unui radiocasetofon auto, telefon mobil şi un adaptor pentru încărcătorul telefonului.

Totul s-a petrecut în noaptea de miercuri spre joi, când poliţiştii Secţiei 2 Timişoara au depistat pe strada Martir Claudiu Vârcuş un tânăr de 21 de ani care avea asupra sa o sacoşă cu mai multe bunuri. Oamenii legii au procedat la efectuarea controlului corporal şi al bagajului, găsind asupra bărbatului un radiocasetofon auto, un telefon mobil şi un adaptor pentru încărcătorul telefonului, bunuri a căror provenienţă nu a putut fi dovedită.

În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bunurile ar fi fost sustrase, în cursul aceleiaşi nopţi, dintr-un autoturism, prin forţarea sistemului de închidere al portierei cu o şurubelniţă. În cauză a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de furt calificat, procedându-se la reţinerea pentru 24 de ore a bănuitului.

Pe numele hoțului, magistraţii au emis mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile. Poliţiştii continuă cercetările în vederea documentării întregii activităţi infracţionale a bănuitului.

(Foto: arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here