Dobresti inaugurare drumuri (15)

Titu Bojin nu este hotărât încă pentru șefia Consiliului Județean Timiș. Președintele Consiliului Județean spune că încă se gândește dacă va candida pentru un nou mandat în 2016.

Acesta susține că, aflat la o inaugurare de drum în județ, Mitropolitul Banatului, ÎPS Ioan Selejan l-a rugat să reabiliteze în 2016 drumul care duce spre Serbia.“Dacă până acum am spus că nu voi candida, acum s-a mărit procentul 2-3 % după ultima întâlnire cu mitropolitul și îndemnul de a face drumul către Serbia. Asta nu înseamnă că voi și candida”, a spus președintele Consiliului Județean Timiș.

Vă reamintim, Titu Bojin este la primul său mandat în administrația județeană. El a intrat în administraţia locală în 1986, când a devenit primar al localităţii Remetea Mare, până în 1992, apoi din nou din 1996. El a condus timp de zece ani Direcţia Apelor Banat.

Până la alegerile din iunie 2012, când a câştigat mandatul de preşedinte al Consiliului Judeţean Timiş, a fost şef al Serviciului Exploatare şi Întreţinere a Sistemelor din cadrul Direcţiei Apelor Banat.“În funcție de situația de la momentul respectiv, vă promit că dacă ea este favorabilă mă voi gandi foarte serios din punct de vedere personal dacă voi spune DA sau dacă voi spune NU. Îl avem pe lângă noi pe domnul Zanfir, pe domnul Dobra, pe unii pe la birouri care se chinuie să candideze și ei. Îi anunț în mod serios că dacă mă hotărăsc să candidez, n-au nicio șansă. Chiar dacă sunt colegii mei de partid sau din altă parte”, a mai completat șeful Consiliului Județean Timiș.

Articolul precedentAcţiuni ale jandarmilor pentru creşterea gradului de siguranţă în școli
Articolul următorA început cursa pentru șefia CJ Arad. Vezi cine candidează pe liste

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.