Marcel Mihoc, președintele Partidului Ecologist Român (PER) Timiș va vota la șefia CJT cu fostul coleg de la PSD, Călin Dobra. Cândva unul dintre numele grele din PSD, Marcel Mihoc va merge pe mâna lui Dobra, deși acesta l-a sărit o dată de pe funcție. PER Timiș nu are candidat la CJT si Primăria Timișoara, dar are liste de consilieri puternice atât la Consiliul Județean Timiș, cât și la Consiliul Local Timișoara.

Nefăcând nicio alianță cu nimeni aș vrea să dau un mesaj votanților noștri pentru președintele CJ, fiecare votează cu cel care îi dictează conștiința, nu oblig pe nimeni să voteze cu cineva anume. (…). Eu personal la CJ la președinte, probabil, voi vota cu actualul președinte. Pentru ce motiv? În niciun caz nu pot să  spun că-l iubesc. După cum știți cum opt ani a devenit vicepreședinte al CJ pus de domnul Bojin, pe un loc care îmi era promis mie. În ultimii patru ani nu pot să spun că am avut o relație deosebit de bună cu el, dar consider că este o persoană care a învățat foarte multe lucruri în ultimii opt ani, a fost vicepreședinte, nu am auzit multe lucruri rele despre el și ca atare eu voi vota cu el“, spune Marcel Mihoc.

Întrebat de ce nu votează cu candidatul ALDE la Consiliul Județean Timiș, Titu Bojin, Mihoc a răspuns: “Cine-i ăla? Altă întrebare… (apoi a revenit) Îi doresc multă baftă domnului Bojin. Este și la vârsta și are experiența necesară să conducă acest județ. Îi doresc multă baftă, electoratul va hotărî“, a mai spus Mihoc.

Liderul PER consideră că este mai bine să o ia ușor și să formeze în timp un partid nou și o generație de oameni politici care vor putea conduce județul. Mihoc se află doar pe locul patru pe lista de consilieri județeni

Nu avem candidat la președinția CJ pentru faptul că am preluat acest partid de câteva luni. Eu după trei mandate de consilier județean am considerat că este bine să stau undeva în spate, să aștept să formez un partid nou și să  pregătesc o viitoare generație politică care merită să conducă acest județ. Nu am nevoie de funcții tocmai de aceea m-am pus pe locul patru pe lista de consilieri județeni, este un lucru firesc, trebuie să lași oamenii care merită să fie în față“, a spus Mihoc.

Articolul precedentMai multi timisoreni raman astazi fara apa la robinet!
Articolul următorFinala de la Sag, jucata inainte de 27 septembrie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.