spital

Vești bune! Spitalul de Neuropsihiatrie din cadrul Spitalului Județean Timișoara va intra într-o amplă acțiune de modernizare în acest an.

Consiliul Județean Timiș demarează lucrări în acest sens, iar studiul de fezabilitate a fost deja aprobat. Președintele CJ Timiș, Titu Bojin, spune că din această primăvară vor demara lucrările, astfel încât în maxim doi ani Clinica de Neuropsihiatrie să fie mutată în comuna Giroc, în fosta Cazarmă Militară. Reamintim, pacienții care necesită îngrijiri medicale sunt tratați într-un spațiu impropriu. Imobilul are prea puține saloane și puțin teren pentru amenajarea spațiilor verzi și a locurilor de parcare. “În cursul lunii ianuarie – februarie urmează licitația. Clinica de Neuropsihiatrie o vom muta la Giroc. Este aprobat spațiul, sunt aprobați banii de proiectare, suma propusă deocamdată și urmează să fie aprobată în bugetul de aproximativ două milioane și jumatăte euro. Anul viitor eu zic că va fi gata, cu toate că am dat 24 de luni având în vedere problemele care sunt la noi de fiecare dată când discutăm de autorizații, mod de derulare. Sper ca până la sfârșitul anului viitor să fie realizată Psihiatria în totalitate”, susține președintele CJ Timiș, Titu Bojin.

Vă reamintim, pentru această clădire CJ Timiș plătește o chirie lunară de 3.500 de euro. Termenul de derulare al proiectului este 24 de luni.

Articolul precedent10 jucatori de la Timisoara Saracens la nationala de rugby a Romaniei. Unul dintre ei, in premiera
Articolul următorAngajări la Spitalul Județean. Vezi ce posturi sunt scoase la concurs

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.