Angajări la Spitalul Județean. Vezi ce posturi sunt scoase la concurs

angajari spital

Se fac angajări la Spitalul Județean din Timișoara. Douăzeci de posturi sunt scoase la concurs. După deblocările de posturi din vara anului trecut, unitatea medicală a reușit să funcționeze în regim normal.

Potrivit conducerii, sunt puse la dispoziție trei posturi de medici care să lucreze în secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, un doctor specialitatea sănătate publică, patru radiologi, un cardiolog, un endocrinolog, doi urologi, un alergolog, un chirurg plastician, un ortoped, un psihiatru, un pneumolog şi un rezident specialitatea recuperare medicină fizică şi balneologie.

Înscrierile pentru concurs sau examen se fac la sediul Spitalului Judeţean Timişoara până în data de 23 ianuarie. Dosarul de înscriere la concurs trebuie sa contina: cerere în care se menționează postul pentru care dorește să candideze;copie xerox de pe diploma de medic si adeverința/certificat de confirmare în gradul profesional;copie a certificatului de membru al organizației profesionale cu viza pe anul în curs; cazierul judiciar; certificat medical din care să rezulte că este apt din punct de vedere fizic și neuropsihic pentru exercitarea activității pentru postul pentru care candidează; chitanța de plată a taxei de concurs.

Taxa de concurs este de 150 lei.Tematica de concurs va fi cea pentru examenul de medic specialist în specialitatea postului. Tematica de concurs se găsește la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Pius Brînzeu” Timișoara.

Înscrierile pentru concurs sau examen se fac la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență ”Pius Brînzeu” Timișoara în termen de 15 zile calendaristice de la publicare, iar concursul se organizează în perioada cuprinsă între 31 de zile și 90 de zile de la publicarea în “Viața Medicală”.

Pentru dosarele incomplete se stabilește un termen de 5 zile lucrătoare pentru completarea lor. Ulterior expirării acestui termen nu se admit completări ale dosarului, iar dosarele necompletate se resping. Situația privind dosarele admise sau respinse se afișează la sediul unității. Contestațiile privind dosarele respinse se adresează, în termen de 2 zile lucrătoare din momentul afișării.

Relații suplimentare se pot obține la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Pius BrînzeuTimișoara, str. Iosif Bulbuca nr.10 sau la telefon:0356-433129.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here