Companie nouă low-cost la Timișoara. Curse noi, cu zboruri zilnice către București

aeroport

Vești bune pentru pasagerii aeroportului internațional din Timișoara. O nouă companie aeriană low-cost va funcționa din această toamnă.

Potrivit conducerii aerogării, este vorba despre Ryanair, cea mai mare companie low-cost din Europa. Astfel, va oferi șase rute internaționale și una internă, spre București. În total vor fi 35 de noi zboruri de pe Aeroportul Traian Vuia, posibile începând cu 1 noiembrie.

Ryanair a anunțat astăzi deschiderea bazei cu numărul 78 pe Aeroportul Internațional Timișoara “Traian Vuia”. De pe aeroportul bănățean vor fi operate 7 noi rute către Berlin, Bruxelles Charleroi, Dusseldorf Weeze, Frankfurt Hahn, Londra Stansted, Milano Bergamo, dar și o nouă rută catre București cu o frecvență de două zboruri pe zi. Prima bază românească a Ryanair va servi 575,000 de noi clienți pe an, respectiv va susține 430 de locuri de muncă, conectate activităților Aeroportului Internațional Timișoara.“Suntem încântați să anunțăm deschiderea primei noastre baze românești pe Aeroportul Internațional Timișoara, începând cu luna noiembrie. Prin alocarea unei aeronave, Ryanair investește 100 de milioane de dolari în regiunea Banat. Noua rută Timișoara – București, disponibilă în curând pentru rezervări, ce va opera cu o frecvență de două zboruri pe zi, va fi alegerea ideală atât pentru călătoriile business, cât și pentru cele de plăcere, și vine în concordanță cu intențiile noastre de creștere a numărului de rute și a traficului, a susținerii locurilor de muncă și a stimulării turismului în România”, spune David O’Brien, Chief Commercial Officer Ryanair.

La rândul său, directorul Aeroportului Internațional Timișoara, Dan  Idolu,  susține că: “Prezenţa unei companii aeriene precum Ryanair pe Aeroportul Internaţional Timişoara şi introducerea de noi curse aeriene înseamnă noi oportunităţi atât pentru aeroport cât şi pentru cetățenii din regiunea de vest a României. De asemenea, aceasta va avea ca şi consecinţă directă o creştere semnificativă a atractivităţii economice a zonei şi, pentru aeroport, o creştere a numărului de pasager și a cifrei de afaceri”.

În plus, vor fi scoase la vânzare peste 100.000 de locuri, la tarife începând de la 19.99 euro pentru călătorii în noiembrie și decembrie, și rezervări până la miezul nopții, marți, 19 ianuarie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here