Marian Vasile

Consilierul judetean PNL Timiș, Marian Vasile sare la gâtul lui Titu Bojin. Acesta îl acuză pe președintele CJ Timiș de lipsă de viziune, incompetență și de ineficienţă în folosirea banilor publici.

În plus, susține că este principalul vinovat că, CJ are datorii.“Domnul Bojin a dat dovadă de lipsă de capacitate fiind adeptul acestui slogan: <<După mine, potopul>>. A făcut mai multe afirmații care au dus către o dezinformare grosolană, multe afirmații inexacte lăudându-se cu privire la cei 123 de km de drum pe care i-a realizat în cursul anului 2015 şi subliniind că acesta este cea mai mare realizare a CJ în ultimii 26 de ani. Este indiscutabil faptul că judeţul nostru are nevoie de o infrastructură foarte bună, dar când vorbim de bani publici trebuie să ţinem cont de două aspecte: eficienţa folosirii banilor publici şi adecvarea folosirii acestor bani”, susține liberalul Marian Vasile.

Totodată, acesta îl acuză pe șeful CJ Timiș că a ratat toate proiectele europene și că majoritatea banilor împrumutați de la bancă au fost utilizați pentru asfaltarea mai multor drumuri județene. Pe cei 76 de milioane lei, Titu Bojin a anunțat la sfârșitul anului trecut că îi va folosi în 2016 pentru asfaltări. “Probabil se va intra într-un blocaj financiar pentru că s-a ajuns la o îndatorare de 24 % prin contractarea tranșei II de credit bancar, cele 200 milioane de lei ceea ce va duce la următorul scenariu: Pe ciclul 2014-2020, atunci când noi județul Timiș și cetățenii și administratorii vom încerca să contractăm proiecte majore cu finanțare europeană și vom avea nevoie de co-finanțarea noastră nu vom putea face acest lucru pentru că suntem prea îndatorați”, a completat consilierul județean PNL.

Articolul precedentBărbatul depistat la vamă cu 100 grame cocaină, arestat preventiv
Articolul următorMarocani depistaţi în timp ce intenţionau să treacă ilegal frontiera

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.