migranti1

Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Sânnicolau Mare – I.T.P.F. Timişoara au depistat doi cetăţeni din Maroc, care intenţionau să iasă ilegal din România, pe jos, pe la frontiera verde.

Totul s-a petrecut ieri dimineață, când poliţiştii de frontieră au observat două persoane care se deplasau pe jos, pe câmp, dinspre interiorul ţării, spre frontieră. Imediat, o patrulă de supraveghere a frontierei de stat din cadrul aceluiaşi sector a procedat la reţinerea persoanelor care nu îşi justificau prezenţa în zonă şi conducerea acestora la sediul Poliţiei de Frontieră pentru cercetări.

În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că bărbații cu vârste de 23 şi 32 de ani sunt cetăţeni din Maroc, care au declarat că intenţionau să ajungă ilegal în Vestul Europei deoarece nu deţineau vize pentru Spaţiul Schengen. Conform cercetărilor, s-a stabilit ca cei doi s-au deplasat pe jos, pe câmp, până în momentul reţinerii.

Poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei celor doi bărbaţi şi cercetării acestora sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere frauduloasă a frontierei de stat, în formă continuată.

Articolul precedentBojin tras la răspundere de fostul vicepreședinte al CJ Timiș
Articolul următorDoi medici înscriși pe listele PSD pentru Primăria Timișoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.