Condiții ultramoderne pentru pacienții Clinicii de Chirurgie Vasculară

clinica chirurgie vasculara

Clinica de Chirurgie Vasculară a Spitalului Judeţean din Timişoara a fost în sfârșit inaugurată, după ani de zile de lucrări de modernizare. Fiecare salon include sursă de oxigen şi de aspiraţie, baie dotată cu toate accesoriile pentru persoanele cu dizabilități, iar fiecare pat are alarmă și lumină individuală. În plus, pacienții dispun de acces la internet prin rețea Wi-fi, iar toate saloanele sunt climatizate.

Lucrările de modernizare au început în urmă cu un an şi jumătate. “În anul 2014 am pornit un proiect de responsabilitate socială şi comunitară. Am primit o serie de sponsorizări, în prima jumătate de an am obţinut 35.000 de euro, inclusiv pacienţii ne-au sprijinit cu o sumă de aproximativ 50.000 de lei. Ne-au ajutat foarte mult cu sume mari mai multe firme, Mitropolia Banatului a fost extrem de promptă, ne-a ajutat cu o sumă care ne-a permis să renovăm un salon întreg, Clubul Rotary Ripensis a modernizat un salon”, spune Mihai Ionac, şeful Clinicii de Chirurgie Vasculară.

Potrivit conducerii clinicii, anual 2000 de bolnavi din vestul țării sunt tratați aici. Clinica dispune de nouă saloane şi 27 de paturi. Întreaga investiție este estimată la 150.000 de euro, dintre care 55.000 de euro au fost alocaţi de Consiliul Judeţean Timiş.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here