pescuit

Au încercat să treacă ilegal frontiera pentru a pescui în apele teritoriale sârbeşti. Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Moldova Veche au observat cu ajutorul sistemului de supraveghere, pe fluviul Dunărea, pe direcţia localităţii de frontieră Baziaş, două ambarcaţiuni cu motor, ce navigau spre apele teritoriale sârbeşti.

Imediat, o patrulă de supraveghere a frontierei de stat din cadrul aceluiaşi sector s-a deplasat la faţa locului. La vederea poliţiştilor de frontieră, persoanele din cele două bărci au revenit cu ambarcaţiunile în apele teritoriale româneşti. În urma verificărilor, s-a stabilit că bărbații sunt cetăţeni români, cu vârste cuprinse între 35 şi 47 de ani, domiciliaţi pe raza judeţului Caraş-Severin. Acestea au declarat că desfăşurau activităţi de pescuit comercial pe fluviul Dunărea şi nu au realizat faptul că au pătruns în apele teritoriale sârbeşti.

Poliţiştii de frontieră efectuează în cauză cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de trecere ilegală a frontierei de stat, la finalizarea cazului urmând a fi luate măsurile legale ce se impun.

Articolul precedentCondiții ultramoderne pentru pacienții Clinicii de Chirurgie Vasculară
Articolul următorRiscă șapte ani după gratii pentru furtul a două tone de miez de nucă

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.