Miercuri, în jurul orei 07.30, poliţiştii de frontieră din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliției de Frontieră Timișoara, în cooperare cu lucrători din cadrul Grupări Mobile de Jandarmi Timişoara, din cadrul Inspectoratului de Poliției al Județului Timiș, din cadrul Secţiei Regională a Poliţiei Transporturi Timişoara și din cadrul Centrului Regional de Proceduri și Cazare pentru solicitanții de Azil Timișoara, audesfăşurat o acţiune pe linia prevenirii şi combaterii imigraţiei ilegale în zona de competenţă.

Astfel, în urma unui apel pe numărul unic 112 realizat de șoferul unui automarfar, au fost descoperiți, într-o parcare pe autostrada A1, ascunși în interiorul mijlocului de transport, 12 cetăţeni străini.

În cadrul verificărilor s-a stabilit faptul că aceştia sunt cetăţeni din India, Afganistan și Pakistan, majoritatea având documente temporare de identitate pentru solicitanţii de azil.
După finalizarea tuturor verificărilor, solicitanţii de azil au fost îndrumați pentru a se întoarce în Centrele Regionale de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil din ţară unde sunt cazaţi şi înregistraţi.

Totodată, ofițerii de poliție judiciară din cadrul Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Timişoara au verificat persoanele fără documente, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale ce se impun.

Aceste acţiuni desfăşurate în sistem integrat de prevenire şi combatere a migraţiei ilegale pe raza județului Timiş vor continua şi pe parcursul următoarelor zile.

Articolul precedentCompania Apostu Estate este nominalizată pentru titlul de „Agentia Locală a anului 2021”, în cadrul Imobiliare Awards
Articolul următorAngajații de la CJT, gest de toată aprecierea: au donat sânge

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.