Compania Apostu Estate este nominalizată pentru titlul de „Agentia Locală a anului 2021”, în cadrul Imobiliare Awards

Evoluția pieței imobiliare din România ține întreaga țară cu sufletul la gură. Fie că vor să vândă, să schimbe, să închirieze sau să cumpere un imobil, românii apelează din ce în ce mai des la serviciile agențiilor imobiliare. Dincolo de conform și profesionalism, agențiile imobiliare oferă clienților siguranță și rapiditate când vine vorba de tranzacții imobiliare de orice tip.

Site-ul Imobiliare.ro a lansat un concurs între agenții, în care an de an cele mai competitive companii de profil din oraș sunt premiate. În 2022, Apostu Estate a fost nominalizată pentru prestigiosul titlu de „Agenția Locală a anului 2021”. Criteriile în baza cărora a avut loc selecția au fost realizate de două jurii independente, formate din specialiști de top în domeniu. Cel mai interesant aspect este că jurizarea se va face de către alte agenții, pentru a elimina complet orice suspiciune. Marea finală va avea loc în data de 25 mai 2022 la hotelul Raddison Blu din Bucuresti.

Apostu Estate a fost fondată în 2019 și de atunci a devenit unul din cei mai importanți actori de pe piața imobiliară locală. Clienții care apelează la serviciile agenției sunt ghidați de aproximativ 30 de specialiști, care îi ajută să ia cea mai inspirată decizie legată de investițiile pentru viitorul lor.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here