misiune economica Frankfurt

Firmele timișene sunt invitate la o misiune economică în Frankfurt, Germania. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează o misiune economică de vizitare a Expo PROLIGHT + SOUND 2016.

Evenimentul va avea loc în perioada  5 – 8 aprilie 2016. Pe parcursul desfăşurării misiunii economice, CCIAT oferă firmelor participante posibilitatea de a întâlni potenţiali parteneri de afaceri şi de a identifica oportunităţile de afaceri în cadrul expoziţiei.

Cu o suprafaţă de expunere de aproximativ 38.000 mp şi 1.000 de expozanţi din 41 ţări, ProLight + Sound Frankfurt 2016 devine cel mai mare târg din Europa din sectorul tehnologiilor pentru evenimente.

Principalele segmente de produse și servicii: Lumini, sunet și tehnologii, scene;  Tehnologii şi sisteme mass-media; Producţie şi difuzare; Echipamente pentru evenimente şi decoraţiuni; Tehnologie și echipamente de teatru.

Pachetul de servicii include: transfer microbuz Timișoara – Budapesta; transport cu avion pe ruta Budapesta – Frankfurt – Timişoara;  3 nopţi cazare; bilet de intrare la târg; asitenţă din partea CCIAT pe perioada desfăşurării misiunii. Firmele membre ale CCIAT beneficiază de reduceri de preț la pachetul de servicii.

Termen de confirmare a intenției de participare: 1 februarie 2016.

Informații suplimentare la tel. 0721/784445, e-mail: cculda@cciat.ro, Cătălina CULDA – consultant cameral DREE.

Articolul precedentFemeile liberale din Timiș susțin proiectul privind introducere cotelor de gen
Articolul următor„Autocarele zăpezii” îi duc pe turiști pe Muntele Mic

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.