Firmele timișene sunt invitate în Germania la Expo PROLIGHT + SOUND

misiune economica Frankfurt

Firmele timișene sunt invitate la o misiune economică în Frankfurt, Germania. Camera de Comerţ, Industrie şi Agricultură Timiş organizează o misiune economică de vizitare a Expo PROLIGHT + SOUND 2016.

Evenimentul va avea loc în perioada  5 – 8 aprilie 2016. Pe parcursul desfăşurării misiunii economice, CCIAT oferă firmelor participante posibilitatea de a întâlni potenţiali parteneri de afaceri şi de a identifica oportunităţile de afaceri în cadrul expoziţiei.

Cu o suprafaţă de expunere de aproximativ 38.000 mp şi 1.000 de expozanţi din 41 ţări, ProLight + Sound Frankfurt 2016 devine cel mai mare târg din Europa din sectorul tehnologiilor pentru evenimente.

Principalele segmente de produse și servicii: Lumini, sunet și tehnologii, scene;  Tehnologii şi sisteme mass-media; Producţie şi difuzare; Echipamente pentru evenimente şi decoraţiuni; Tehnologie și echipamente de teatru.

Pachetul de servicii include: transfer microbuz Timișoara – Budapesta; transport cu avion pe ruta Budapesta – Frankfurt – Timişoara;  3 nopţi cazare; bilet de intrare la târg; asitenţă din partea CCIAT pe perioada desfăşurării misiunii. Firmele membre ale CCIAT beneficiază de reduceri de preț la pachetul de servicii.

Termen de confirmare a intenției de participare: 1 februarie 2016.

Informații suplimentare la tel. 0721/784445, e-mail: cculda@cciat.ro, Cătălina CULDA – consultant cameral DREE.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.