TAROM lansează o ofertă de ziua Unirii Principatelor. Bilete dus-întors pe rutele interne la 57 de euro

aeroport- curse interne-

Vești bune pentru cei care călătoresc în aceste zile cu avionul. Operatorul aerian TAROM pune în vânzare bilete dus-întors pe rutele interne, la un tarif unic de 57 de euro.

Astfel, biletele vor fi vândute în perioada 22 – 24 ianuarie, au toate taxele incluse și vor fi pe rutele între București și Cluj, Iasi, Oradea, Satu Mare, Suceava, Timișoara.”Pe 24 ianuarie 2016 sărbătorim 157 ani de la Unirea Principatelor Române, cu un tarif unic de 57 EUR dus-întors, toate taxele incluse, pentru biletele achiziționate pe rute între București și Cluj, Iași, Oradea, Satu Mare, Suceava și Timișoara”, a anunțat conducerea Tarom.

Reprezentanții companiei aeriene anunță că sunt locuri limitate la acest tarif. Biletele in sunt disponibile la vânzare atât pe site-ul TAROM, www.tarom.ro (şi varianta mobilă m.tarom.ro) cât şi prin agenţiile proprii şi partenere TAROM.

Oferta TAROM vine în contextul în care competitorii low-cost Wizz Air și Ryanair au anunțat că vor opera curse pe rutele București-Cluj Napoca și Timișoara – București.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here