Accident feroviar în Timiș. Patru oameni au ajuns la spital

accident feroviar Timis

Grav accident noaptea trecută în Timiș. Patru persoane au ajuns la spital, după ce un șofer nu s-a asigurat la trecerea de cale ferată și a fost lovit din plin de un tren personal.

Totul s-a petrecut la pasajul dintre Pesac și Șandra. Potrivit oamenilor legii, conducătorul auto în vârstă de 30 de ani se îndrepta spre Timișoara, însă la ieșirea din Lovrin nu s-a asigurat la trecerea de cale ferată și a fost lovit de tren. În urma impactului, autoturismul a fost distrus, iar șoferul și alți trei pasageri au fost răniți.

La fața locului s-au deplasat din partea stației de pompieri Sânnicolau Mare o autospecială de lucru cu apă și spumă, o ambulanță SMURD, două ambulanțe SAJ, un ofițer și nouă subofițeri.“La sosirea echipajelor la locul accidentului s-a constatat că în accident erau implicate 4 persoane, dintre care una a necesitat descarcerare. Din cele 4 victime două au prezentat traumatisme la nivelul coloanei vertebrale, una prezenta fracturi deschise la nivelul membrelor, iar a patra prezenta traumatisme la torace și corp”, transmit reprezentanții ISU Banat.

Victimele au fost preluate de echipajele de prim ajutor prezente la fața locului pentru a fi transportate la spital. În tren se găseau trei persoane un călător, mecanicul și conductorul trenului, care nu au fost afectate. Circulația a fost reluată pe un sens de mers.

Polițiștii au deschis o anchetă și urmează să stabilească cu exactitate cauzele accidentului.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here