Prinși în flagrant în timp ce furau dintr-un depozit

furt

Au furat mai multe bunuri dintr-un depozit și au încercat să se facă nevăzuți. Este vorba despre trei persoane prinse în flagrant delict de către polițiștii Secției 4 Timișoara în timp ce sustrăgeau bunuri dintr-un depozit din Timișoara. Unul dintre bănuiți a fost arestat preventiv, iar față de ceilalți doi s-a dispus măsura controlului judiciar.

Oamenii legii efectuează cercetări față de trei tineri, cu vârste între 17 și 31 de ani, bănuiți de furt calificat și infracțiuni la regimul rutier.

Potrivit anchetatorilor, în noaptea de 29 spre 30 ianuarie, cei trei ar fi pătruns într-o hală în care erau depozitate mai multe vehicule, iar din interior, după ce ar fi distrus trei camere video ale sistemului de supraveghere, ar fi sustras componente ale  instalațiilor electrice auto, fiind depistați în flagrant de polițiști. În urma investigațiilor efectuate, polițiștii au stabilit că bărbatul de 31 de ani s-ar fi deplasat la locul faptei cu un autoturism neînmatriculat, având aplicate plăcuțe cu numere false de înmatriculare și, totodată, l-ar fi condus pe drumurile publice fără a poseda permis de conducere.

Pe numele acestuia, magistrații Judecătoriei Timișoara au emis un mandat de arestare preventivă pe o perioadă de 30 de zile, iar față de ceilalți doi bănuiți s-a dispus măsura controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile. Polițiștii continuă cercetările în vederea documentării întregii activități infracționale a bănuiților.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here