Taximetrele din Timișoara vor fi vopsite în alb

taxiuri albe

Timișorenii se vor plimba doar cu taxi de culoare albă. Este anunțul autorităților locale. Taximetriştii au obligativitatea de a-şi vopsi autovehiculele în culoarea alb, până în anul 2017.

Hotărârea de Consiliu Local Timişoara inițial prevedea modificarea până în 2015, însă taximetriştii nemulţumiţi de acest lucru au solicitat prelungirea termenului. Când au decis schimbarea taximetrelor în alb, aleşii locali le-au dat timp transportatorilor să îşi vopsească maşinile până în 1 martie 2015. Acest lucru nu s-a întâmplat, iar taximetriştii au solicitat prelungirea termenului până la 1 martie 2017.

Consilierii locali au aprobat HCL, marţi, în cadrul ședinței de plen a CLT. “Transportul de persoane în regim de taxi se efectuează numai cu vehicule rutiere destinate prin construcţie tipului respectiv de transport şi dotate cu aparate de taxat, staţii radio de emisie-receptie şi lampa taxi – toate în stare de funcţionare şi are însemne, înscrisuri şi elemente de culoare ale caroseriei – integral alb/galben (până la data de 01.03.2017), în conformitate cu reglementările în vigoare”, se arată în noua Hotărâre de Consiliu Local.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here