Opt sute de șoferi din Timiș sancționați de polițiști. Ce fapte au comis

amenzi-politie-Small

Sancțiuni usturătoare pentru șoferii din Timiș. Timp de patru zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, aceștia au aplicat aproape 800 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 312 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Au fost reţinute 59 de permise de conducere.

Poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente. Au fost întocmite 8 dosare penale şi aplicate 782 de sancţiuni contravenţionale, 312 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 113  pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

În plus, au fost reţinute în vederea suspendării 59 de permise de conducere pentru neacordarea priorităţii de trecere pietonilor şi vehiculelor, nerespectarea regulilor privind efectuarea manevrei de depăşire, nerespectarea limitelor legale de viteză, semnificaţiei luminii de culoare roşie a semaforului electric şi conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice. De asemenea, au fost retrase 29  de certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here