Stoia și Robu au îngropat securea războiului? Vezi ce zice primarul Timișoarei

TRAIAN STOIA- viceprimar Timisoara

Viceprimarul social-democrat Traian Stoia este acum apreciat de edilul Timișoarei. Și asta pentru că a fost omul-cheie la votarea bugetului local. Fără votul lui proiectul nu ar fi trecut.

Acum, Nicolae Robu nu se sfiește să îl laude pe cel căruia în urmă cu câteva luni i-a declarat război. Reamintim, marţi, în ședința de plen a Consiliului Local, proiectul de buget local a trecut la limită, în condițiile în care din cei 27 de consilieri unul a absentat, iar 12 s-au abţinut de la vot. Grupul PSD, cu excepţia lui Traian Stoia, nu a votat bugetul.“Aşa cum l-am criticat pe domnul Traian Stoia într-o perioadă în care am considerat că dânsul n-a fost corect în exercitarea funcţiei de viceprimar şi din păcate a fost supus atunci la diferite influenţe negative la care a cedat, eu am tăria să spun şi nu e prima dată când o fac, că de multă vreme încoace domnul Traian Stoia se comportă foarte responsabil în funcţia de viceprimar şi îşi onorează poziţia pe care o ocupă. Iată, este un pesedist pe care îl vorbesc de bine şi am motive să o fac”, a spus primarul Timișoarei, Nicolae Robu.

Nicolae Robu și Traian Stoia au dus o luptă acerbă luni de zile. Edilul a luat o serie de măsuri prin care i-a redus serviciile din subordine, i-a limitat sarcinile, l-a lăsat fără secretare și i-a cerut demisia. Principala nemulțumire a lui Robu a fost că Traian Stoia “făcea jocurile PSD”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.