Sebastian Raducanu- presedinte PSD Timisoara-

Social-democrații din Timișoara au rămas fără președinte. Sebastian Răducanu s-a hotărăt să demisioneze din funcție. Totul din pricina votului dat de viceprimarul Traian Stoia în ședința de marți a Consiliului Local, privind proiectul de buget al Timișoarei în 2016.

În locul său va fi numit un președinte interimar. “Având  în   vedere  situaţia   creată   recent   în   plenul   Consiliului   MunicipalTimișoara, când viceprimarul PSD, domnul Traian Stoia, a girat un buget care riscă să aducă orașul nostru în incapacitate de plată, încălcând grav principiile social-democrate și disciplina de partid, am decis să îmi înaintez demisia dinfuncţia de președinte al Organizaţiei Municipale Timișoara a Partidului Social Democrat. Am luat această decizie pentru a da un semnal de responsabilitate și de schimbare a modului în care înţelegem să facem politică”, a transmis  Sebastian Răducanu.

În plus, Sebastian Raducanu sustine ca va rămâne în continuare vicepreședinte al Organizaţiei Judeţene a PSD Timiș, urmând să mă implice în proiectele politice importante ale partidului.

La rândul său, consilierul PSD, Alfred Simonis a renunțat la funcția de lider de grup al consilierilor social-democrați din cadrul CLT. “Luând   act   de   demisia   liderului   Organizaţiei   Municipale   Timișoara   a Partidului Social Democrat, domnul Sebastian Răducanu, am decis să îmi asum respnsabilitatea situaţiei create de domnul Traian Stoia în plenul CLT din această săptămână și să renunţ la funcţia de lider de grup al consilierilor PSD din cadrul CL Timișoara”, spune Alfred Simonis.

Alfred Simonis, consilier PSD

Articolul precedentDosar penal pentru câțiva tineri care au distrus mai multe autoturisme
Articolul următorPliskova a invins de una singura Romania!

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.