Prins la furat de stâlpi de lemn. Vezi ce explicație le-a dat omul polițiștilor locali

furt lemn1

Un bărbat de 46 de ani din județul Mehedinți este cercetat de polițiștii locali pentru furtul mai multor stâlpii de susținere a arborilor de pe malul Begăi.

Polițiștii locali aflați în patrulare ieri seara s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat se deplasa pe str. Samuil Micu, lângă intrarea din față a fostei Fabrici 1 Iunie, transportând cu dificultate șapte bucăți de lemn de aproximativ 2,5 metri fiecare, din brad, care păreau a fi de la amenajările pomilor ornamentali de pe malul Canalului Bega.

În urma legitimării s-a stabilit că bărbatul are 46 de ani și este din comuna Livezile, județul Mehedinți. Individul le-a declarat oamenilor legii că și-a însușit stâlpii de pe str. Peneș Curcanul pentru a-i pune acasă, la vie.

Bărbatul a fost predat polițiștilor de la Secția 1 Poliție pentru continuarea cercetărilor sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

furt lemn2

Potrivit reprezentanților Poliției Locale Timișoara, nu este primul caz de acest gen. În urmă cu o săptămână, doi minori, de 17 și 15 ani, din Timișoara, au fost depistați sustrăgând suporții din lemn ai pomilor plantați și scânduri de la terasa din lemn amplasată pe malul Begăi, în zona spl. N. Titulescu. Tinerii au fost de asemenea predați pentru continuarea cercetărilor polițiștilor de la Secția 4.

Poliția Locală atrage atenția cu privire la acțiunile de deteriorare, distrugere sau sustragere a bunurilor publice, reamintind că reamenajarea malurilor Canalului Bega este unul dintre cele mai mari proiecte cu finanțare din fonduri europene, lucrările ridicându-se la peste 31 milioane lei.

Timișorenii care observă astfel de cazuri pot sesiza la Dispeceratul Poliției Locale 0256.968 sau 0256.246.112 pentru a se lua imediat măsuri legale de descurajare a celor care consideră investițiile orașului bunuri proprii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here