S-au urcat la volan amețiți de alcool. Ce au pățit câțiva șoferi din Timiș

alcool la volan

S-au urcat băuți la volan și au pornit la drum, fără nici cea mai mică remușcare. Din cauza lor, sunt distruse vieţi omeneşti. Nu le pasă nici de soarta lor, nici a altora. E suficient ca Poliţia să facă o razie de câteva ore, că zeci de şoferi sunt prinşi beţi la volan. Însă, se pare că nimic nu-i sperie, nici Poliţia, nici amenzile, nici dosarele penale.

Polițiștii Secției 11 Rurale Sânnicolau Mare au depistat ieri seară un bărbat, de 27 de ani, în timp ce conducea un moped pe raza localității Periam, fără a poseda permis de conducere.Totodată, în urma verificărilor efectuate în baza de date, polițiștii au constatat că mopedul nu este înmatriculat în vederea circulației pe drumurile publice. Pe numele bărbatului a fost întocmit dosar penal.

Câteva ore mai târziu, la 20.30, polițiștii Biroului Rutier Timișoara au depistat un bărbat, de 54 de ani, în timp ce conducea un autoturism pe raza localității Sânmartinul Sârbesc, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,58 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Individul s-a ales cu dosar penal.

În jurul orei 21.03, polițiștii orașului Recaș au depistat un bărbat în timp ce conducea un autoturism pe raza orașului, fiind sub influența băuturilor alcoolice.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice, în vederea stabilirii cu exactitate a alcoolemiei. Pe numele acestuia a fost întocmit dosar penal.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here