Avarie la Timișoara! Mii de oameni fără apă caldă și încălzire în imobile

COLTERM

Mii de timișoreni au rămas astăzi fără apă caldă și încălzire. La primele ore ale dimineții a survenit o avarie de mare dimensiune la rețeaua de transport a energiei termice, din cauza căreia nu s-a mai putut menține presiunea în sistem. Din acest motiv, aproximativ 75% dintre consumatorii de energie termică din municipiul Timișoara au rămas nealimentați cu apă caldă și încălzire.

La scurt timp după punerea în siguranță a instalațiilor din centrală, au început manevrele în sistemul de transport al energiei termice, pentru detectarea zonei afectate. În prezent, mare parte dintre zonele afectate de această avarie majoră sunt alimentate cu apă caldă și căldură. Probleme mai sunt în zona centrală a municipiului, respectiv la Punctele Termice 1A, 1B, 2, 3, 4, 4A, 4B, și 24.

Potrivit conducerii societății de termoficare, în continuare se lucrează la remediere avariei și eliminarea acesteia, astfel încât în cel mai scurt timp toți clienții COLTERM să fie alimentați cu apă caldă și încălzire termică.

Vom reveni cu informații.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here