Contrabandişti pe bandă rulantă depistaţi de jandarmii Grupării Mobile Timişoara

0

tigari contrabanda

Acțiunile jandarmilor timișoreni în privința combaterii contrabandei cu produse accizabile, dau roade. Un alt vânzător de ţigări de contrabandă a fost surprins de către jandarmi în timp ce oferea spre vânzare 140 de pachete de ţigări de contrabandă în piaţa de pe strada Silistra (Calea Lipovei) din Timişoara.

O echipă de jandarmi a depistat ieri un bărbat în vârstă de 48 de ani care încerca să îi vândă unui pensionar, mai multe cartuşe cu ţigări de contrabandă. Pensionarul a declarat că a vrut să cumpere cele şapte cartuşe de ţigări pentru mai mulţi vecini din bloc.“Individul, domiciliat în Timişoara, cunoscut comerciant de ţigări în zona pieţei de pe str. Silistra din Calea Lipovei, a fost condus la sediul unităţii de jandarmi, iar cantitatea de 2800 ţigarete de ţigarete a fost ridicată în vederea confiscării”, spune Nicolae Bocâncă, purtător de cuvânt al Grupării Mobile Timişoara.

tigari contrabanda

Pe numele bărbatului au fost întocmite actele de constatare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de deţinere sau comercializare de produse de contrabandă, dosar ce va fi predat pentru soluţionare Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here