Marius Raica, din nou la cârma UMF

0

MARIUS RAICA - rector UMF

Marius Raica este din nou rectorul Universității de Medicină și Farmacie “Victor Babeș” din Timișoara . Acesta a obţinut detaşat al doilea mandat, cu 473 de voturi la 105, în faţa contracandidatului său, profesorul universitar doctor Simona Drăgan.

Șasesute patru alegători s-au prezentat la vot din numărul de 696 înscriși pe listele de votare, iar 25 de voturi au fost anulate. Urnele s-au închis luni, la ora 20.

Raportul privind alegerile pentru noul mandat va fi transmis la Ministerul Educaţiei şi Cercetării Ştiiţifice în vederea confirmării rectorului desemnat în urma alegerilor. Ulterior confirmării rectorului vor fi numiți prorectorii și se va proceda la alegerea decanilor prin concurs și la numirea prodecanilor.

Conform planului managerial, Marius Raica și-a propus să dezvolte o universitate competitivă internațional, pregătită pentru anul 2020; să pună bazele unor programe competitive și atractive în plan international; să atragă tinerii cei mai talentați pentru formarea viitorului corp academic; să creeze condiții cât mai bune și perspective reale în carieră; să facă din UMF Timișoara un pol de referință pentru programele de sănătate publică și să implice activ universitatea în zona de vest a țării.

Marius Raica a condus Universitatea de Medicină și Farmacie în ultimii patru ani.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here