Angajatorii din Timiș convocați la un seminar despre legislaţia și securitatea în muncă

seminar CCIAT

“Legislaţia muncii și sănătatea și securitatea în muncă în 2016” a fost principala tema a unui seminar-dezbatere, organizat astăzi de Camera de Comerţ, Industrie și Agricultură Timiș.

Evenimentul a avut loc în Sala Europa a Centrului Regional de Afaceri. Seminarul face parte din seria acțiunilor de informare pe care CCIAT le organizează anual în parteneriat cu Instituția Prefectului Județul Timiș și serviciile deconcentrate din teritoriu.

Pavel kasai

La eveniment au fost prezenți 150 de agenți economici din Timiș, directori generali, directori/responsabili de Resurse Umane și responsabilii SSM firmelor timișene.“Ne întâlnim cu angajatorii de pe piața muncii pentru a clarifica unele probleme privind legislația muncii și de a discuta unele probleme pe care le-am constatat în controalele pe care le-am făcut în anul 2015. Dorim ca acest seminar să aibă un scop final, conștientizarea angajatorilor de a respecta legislația munci, de a respecta normele de securitate si sănătate în muncă, de a respecta și de a pune în aplicare tot ceea ce înseamnă echipamentele de protecție în vederea eliminării accidentelor de muncă”, a transmis Pavel Kașai, directorul ITM.

seminar CCIAT

În a doua parte a evenimentului a fost prevăzută o scurtă prezentare a facilităţilor acordate parcurilor industriale de către Guvernul României. Este vorba despre Parcul Industrial Sânandrei și Giarmata, dezvoltat de Artemis Real Estate, parte a grupului elvețian Artemis Holding.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here