De Dragobete iubește românește! Ce concurs au derulat tinerii liberali în Complexul Studențesc

dragobete TNL

Se spune că de Dragobete e obligatoriu…să iubești. Și nu oricum. Românește! Tinerii liberali au bătut aleile Complexului Studențesc, pentru al zecelea an consecutiv, în căutarea celor mai curajoși iubăreți și au premiat îndrăgostiții care nu se feresc să-și afișeze dragostea…în geam.

Ca să câștige, tinerii liberali, conduși de Nicolae Bitea, le-au spus că de Dragobete e musai sa-ți pui în geam inimioare, iar studenții și-au folosit toate ”instrumentele” ca să impresioneze persoana iubită, dar și pe organizatorii concursului.

dragobete TNL

Concursul s-a desfășurat luni și marți (22-23 februarie), în Complexul Studențesc, unde tinerii liberali, îmbrăcați în port popular românesc, au împărțit inimioare autocolante studenților îndrăgostiți, care s-au încumetat să și le lipească pe geam. Drept recompensă, aceștia au primit un tichet prin care participă la o tombolă.

Acțiunea s-a finalizat astăzi, la ora 16.00, când au fost extrase tichetele câștigătoare.

dragobete TNL

Ivănoiu Marian este fericitul câștigător al premiului I, care constă într-un sejur la Buziaș; premiul II, o cină romantică în valoare de 300 de lei, a fost câștigat de Cugerean Marius Ioan, iar premiul III, un voucher de 150 lei la un restaurant din Timișoara, a ajuns la Dumitru Cristina. Cele două mențiuni au fost câștigate de Băltoi Andrei și Cristian Larisa.

TNL concurs dragobete

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here