De Dragobete iubește românește! Ce concurs au derulat tinerii liberali în Complexul Studențesc

0

dragobete TNL

Se spune că de Dragobete e obligatoriu…să iubești. Și nu oricum. Românește! Tinerii liberali au bătut aleile Complexului Studențesc, pentru al zecelea an consecutiv, în căutarea celor mai curajoși iubăreți și au premiat îndrăgostiții care nu se feresc să-și afișeze dragostea…în geam.

Ca să câștige, tinerii liberali, conduși de Nicolae Bitea, le-au spus că de Dragobete e musai sa-ți pui în geam inimioare, iar studenții și-au folosit toate ”instrumentele” ca să impresioneze persoana iubită, dar și pe organizatorii concursului.

dragobete TNL

Concursul s-a desfășurat luni și marți (22-23 februarie), în Complexul Studențesc, unde tinerii liberali, îmbrăcați în port popular românesc, au împărțit inimioare autocolante studenților îndrăgostiți, care s-au încumetat să și le lipească pe geam. Drept recompensă, aceștia au primit un tichet prin care participă la o tombolă.

Acțiunea s-a finalizat astăzi, la ora 16.00, când au fost extrase tichetele câștigătoare.

dragobete TNL

Ivănoiu Marian este fericitul câștigător al premiului I, care constă într-un sejur la Buziaș; premiul II, o cină romantică în valoare de 300 de lei, a fost câștigat de Cugerean Marius Ioan, iar premiul III, un voucher de 150 lei la un restaurant din Timișoara, a ajuns la Dumitru Cristina. Cele două mențiuni au fost câștigate de Băltoi Andrei și Cristian Larisa.

TNL concurs dragobete

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here