Descoperire a polițiștilor în urma perchezițiilor din Timiș

arma cu cartuse

Aproape 150.000 de țigarete de contrabandă, o pușcă cu aer comprimat, 236 de  cartușe și 7250 de petarde deținute ilegal, au fost ridicate de polițiștii specializați în combaterea criminalității economice din Timiș, în urma a 35 de percheziții domiciliare efectuate pe raza județului.

La data de 25 februarie, în baza autorizațiilor emise de Judecătoria Lugoj, polițiștii specializați în investigarea criminalității economice au efectuat 35 de percheziții domiciliare, pe raza județului Timiș, la persoane bănuite de contrabandă cu țigarete.

În fapt, în luna iunie 2015, polițiștii s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că mai multe persoane necunoscute desfășoară activități de comerț ilegal cu țigări de contrabandă, în piețele din municipiul Lugoj și în localitățile din mediul rural arondate (Găvojdia, Coșteiu, Racovița, Nădrag, Ghizela), prejudiciind, astfel, bugetul consolidat al statului.

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat în vederea continuării cercetărilor 148160 de țigarete, o pușcă cu aer comprimat, 236 de cartușe și 7250 de petarde deținute ilegal.

Polițiștii au pus în aplicare 32 de mandate de aducere, persoanele depistate fiind conduse la sediul Poliției Municipiului Lugoj pentru audieri și dispunerea măsurilor legale.

La acțiune au participat 130 de polițiști din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, Serviciului de Investigații Criminale, Poliției Municipiului Timișoara, luptătorii Serviciului pentru Acțiuni Speciale și tehnicieni criminaliști.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here