amenzi

Vitezomanii, sancționati de polițiștii timișeni! Aproape o mie de amenzi au fost aplicate șoferilor neatenți sau grăbiți, dar și pietonilor.

Timp de patru zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere. Astfel,  au fost aplicate 944 de sancţiuni contravenţionale şoferilor indisciplinaţi, 296 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Au fost reţinute 123 de permise de conducere.

În perioada 22 – 25 februarie, poliţiştii rutieri au desfăşurat activităţi în scopul îndeplinirii priorităţii naţionale în domeniul siguranţei rutiere, privind combaterea sistematică a cauzelor generatoare de accidente. Astfel, au fost întocmite 12 dosare penale şi aplicate 944 de sancţiuni contravenţionale, 296 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză impuse pe anumite tronsoane de drum şi 171 pentru neutilizarea centurii de siguranţă.

Nici pietonii nu au scpăpat de amenzi. Mai exact, 95 pietoni nu au respectat prevederile legale. În plus, au fost reţinute în vederea suspendării 123 de permise de conducere, 70 dintre acestea fiind pentru  neacordarea priorităţii de trecere pietonilor.

Au fost reţinute şi permisele de conducere ale şoferilor care nu au acordat prioritate de trecere vehiculelor, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, limitele legale de viteză și semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric. De asemenea, au fost retrase 22 de certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

(Foto: arhivă)

Articolul precedentUn altfel de Cabaret, cu vedete de București, la Opera din Timișoara
Articolul următorSchimb de ştafetă la sediul jandarmilor timisoreni. Comanda unităţii preluată de colonelul Cîmpan

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.