Schimb de ştafetă la sediul jandarmilor timisoreni. Comanda unităţii preluată de colonelul Cîmpan

0

gruparea mobila jandarmi timisoara

Schimb de ştafetă la Gruparea de jandarmi Mobilă „Glad Voievod” Timişoara. Comanda unităţii a fost preluată de către colonel Remus – Ioan Cîmpan.

Ieri, la sediul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara, s-a desfăşurat ceremonia militară, cu prilejul de predare-primire a comenzii unităţii, în prezenţa generalului de brigade, Petrică Gearîp din cadrul Inspectoratului General al Jandarmeriei Române.

Într-un cadru festiv, colonel Alexandru SÎRCA a predat ştafeta colonelului  Remus – Ioan CÎMPAN, care a fost desemnat să preia comanda grupării.

Comandantul Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara încă de la înfiinţarea acestei unităţi, timp de 18 ani, a trecut de la funcţia de comandant al Batalionului 87 Jandarmi Mobil la adjunct pentru ordine publică al Comandamentului de Jandarmi Teritorial Timişoara şi comandant al grupării. “Calm, integru şi hotărât, cu ajutorul tuturor jandarmilor, col. Sîrca Alexandru a reuşit să pună pe picioare o unitate de elită a Jandarmeriei Române şi să treacă peste inerentele probleme ale unui început. Astăzi, cu toţii, ne mândrim de acest lucru. Cu ocazia retragerii din activitate, după 34 de ani în slujba Jandarmeriei, putem spune doar atât: DOMNULE COMANDANT – AVEM ONOAREA SĂ VĂ SALUTĂM!”, au transmis reprezentanții Grupării de Jandarmi Mobile Timişoara

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here