Proiectul de lărgire a Pasajului Jiul, amânat

Spread the love

pasaj Jiul

Vești nu tocmai plăcute! O lucrare aşteptată de mulţi ani nu va intra în curând în șantier. Proiectul de lărgire a Pasajului Jiul a fost amânat.

Licitația de desemnare a firmei care să realizeze lucrarea de reamenajare a pasajului Jiul a fost contestată. Primarul Timișoarei acuză că această contestație este realizată la comanda politică a social-democraților şi că este menită să întârzie lucrările. O firmă din Iaşi a contestat rezultatul licitaţiei, iar lucrările nu vor începe prea curând.“Sunt extrem de supărat în ceea ce s-a întâmplat cu licitaţia pentru lărgirea pasajului Jiul. Este o lucrare foarte importantă. Procedurile sunt extrem de greoaie. Mă intrigă faptul că acestă contestaţie vine într-o manieră extrem de suspectă. Este un gest de sabotaj. Nouă ni s-a întâmplat că la finalul etapei licitaţiei electronice, am anunţat câştigătorul şi apoi o firmă a depus contestaţie. Este o firmă din Iaşi. Eu sunt convins că este o contestaţie menită să întârzie această lucrare. Rezultatul contestaţiei se va afla cel mai devreme peste trei săptămâni. Din păcate un termen maxim nu există, potrivit legislaţiei”, explică Nicolae Robu, primarul orașului.

Lucrările de extindere la patru benzi a pasajului Jiul ar fi trebuit să înceapă în luna martie. Valoarea totală este estimată la peste 8 milioane de euro, de la bugetul local.

Întreaga responsabilitate a comentariilor lăsate de dumneavoastră vă aparține!

1 COMENTARIU

  1. Eroare de jurnalist…Se vorbeste de pasajul Jiul si culmea…s-a gasit un material cu pasajul Popa Sapca.Se mai intampla.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here