Piața de animale de companie se mută la stadion

targ animale companie

Consilierii locali din Timișoara au decis. Piața de animale de companie se mută din Piața Bălcescu în zona stadionului Dan Păltinișanu. Aceștia susțin că nu va fi afectată piața volantă.

Proiectul de mutare a pieței de animale a fost inițiat de consilierul municipal PSD, Romanița Jumanca. Aceasta solicită de un an și jumătate găsirea unui spațiu civilizat pentru funcționarea târgului de animale de companie.

În cadrul dezbaterilor, aleșii locali au stabilit mai multe locuri. Social-democrata Ramona Olteanu a propus ca târgul de animale de companie să fie mutat în zona Grădinii Zoologice. Aleșii s-au opus vehement, subliniind că animalele de la ZOO vor simți prezența altora.

O altă propunere a fost zona stadionului Dan Păltinișanu, care a și rămas, dar nu definitiv. Aleșii încă se gândesc la variante. Consilierul Ștefan Sandu, unul dintre cei care a susținut mutarea pieței de animale din Piața Bălcescu este de părere că soluția găsită nu este cea mai bună.“Nu este normal situația din Piața Bălcescu. Sunt tot mai mulți iubitori de animale, numărul de animale este tot mai mare, iar spațiul este mic și greu de gestionat. Deocamdată zona stadionului este puțin mai bună decât cea din Bălcescu”, spune Ștefan Sandu, consilier local PNL.

(Foto: arhivă)

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here