Optsute de amenzi aplicate șoferilor și pietonilor

amenzi pietoni

Amenzi pe bandă rulantă în Timiș. Timp de patru zile, poliţiştii rutieri au acţionat pe raza întregului judeţ, în vederea prevenirii şi combaterii principalelor cauze generatoare de accidente rutiere.

Astfel, au fost aplicate aproape 800 de sancţiuni contravenţionale, 305 dintre acestea fiind pentru nerespectarea limitelor legale de viteză. Au fost reţinute 96 de permise de conducere. Nici pietonii nu au fost trecuți cu vederea de oamenii legii. Șaptezeci și șase de pietoni nu au respectat prevederile legale și s-au ales cu amenzi.

În plus, au fost reţinute în vederea suspendării 96 de permise de conducere. Au fost reţinute şi permisele şoferilor care nu au acordat  prioritate de trecere vehiculelor, nu au respectat regulile privind efectuarea manevrei de depăşire, limitele legale de viteză sau semnificaţia luminii de culoare roşie a semaforului electric. De asemenea, au fost retrase 26  certificate de înmatriculare.

În zilele de weekend poliţiştii rutieri continuă acţiunile.

Poliţiştii Secţiei 2 Poliţie Timişoara au acţionatieri seară, pe raza de competenţă cu 64 de poliţişti pe linie de ordine publică, poliţie rutieră, investigaţii criminale, investigarea fraudelor, precum şi lucrători din cadrul Jandarmeriei şi alte structuri. Astfel au fost legitimate 482 de persoane, controlate 67 de autoturisme, au fost aplicate 57 de contravenţii, valoarea fiind de 27.520 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here